Servicii

Estetică dentară

Armonia dintre zâmbet, caracteristicile fetei și cele dentare reprezintă
un criteriu deosebit de important în domeniul esteticii dentare.
Estetica dentară presupune reabilitări protetice net superioare din punct de vedere calitativ și protetic, precum: fațete dentare, coroane unidentare E-max, reabilitări protetice pe implanturi în zona frontală, coroane dentare pe zirconiu, coroane dentare integral ceramice, lucrări protetice totale și parțiale pe implanturi.

Toate restaurările sunt intermediate de lucrări provizorii, pentru ca fiecare pacient să nu poarte grija expunerii dinților preparați sau în curs de tratament.

 
clinica dentara Gherla Cluj Floresti

Lampă albire Philips ZOOM

clinica dentara Cluj, stomatologie Cluj Floresti Gherla
clinica stomatologie Cluj

Unul dintre cele mai recomandate tratamente de albire, în rândul pacienților, la nivel mondial, este albirea dentară cu lampa ZOOM, de la Philips. Procedura este una simplificată, dar extrem de eficientă.

În primul pas, medicul stomatolog îți va pregăti cavitatea bucală pentru albire aplicându-ți pe dinți un strat de gel de albire avansată. Gelul de albire aplicat pe dantură este activat cu ajutorul lămpii ZOOM, în 4 cicluri de 15 minute, pentru o accelerare a procesului de albire. Astfel se asigură un control optim asupra efectelor tratamentului și orice sensibilitate sau iritare a gingiilor. La sfârșitul tratamentului, medicul stomatolog îți va aplica un gel post-tratament pentru a proteja smalțul și a reduce sensibilitatea. După o singură sesiune de aproximativ o oră, se ajunge la rezultate de până la 6 nuanțe mai alb.

clinica dentara Gherla Cluj Floresti
clinica dentara Gherla Cluj Floresti

Albirea danturii

clinica dentara Cluj, stomatologie Cluj Floresti Gherla
clinica stomatologie Cluj

Albirea danturii realizată în cabinetul stomatologic este recomandată ca fiind cea mai eficientă, rapidă și sigură metodă de curățare a petelor nedorite și de a recâștiga un zâmbet plin de încredere.

Beneficii:

  • Tratament rapid și ușor
  • Rezultate imediate
  • Până la 6 nuanțe mai alb
  • Fără efecte secundare și disconfort minim
  • Cel mai avansat tratament de albire a dinților
clinica dentara Gherla Cluj Floresti

Discutați cu experții noștri

× Ai întrebări?