Servicii

Implantologie

Implantul dentar reprezintă soluția optimă și de ultimă generație pentru înlocuirea dinților lipsă de pe arcadă.

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan sau zirconiu, din materiale biocompatibile și foarte rezistente. Forma unui ‘’șurub’’ care înlocuiește rădăcina dintelui și se integrează perfect în osul maxilar sau mandibular reprezintă caracteristicile sale principale.
Structura implantului dentar: două segmente – unul intraosos (implantul) și unul supraosos, numit bont protetic. Deasupra bontului protetic se va ancora o coroană, o punte sau o proteză.

Cum funcționează?

Înlocuirea dinților absenți cu implanturi dentare poziționate strategic la nivel osos și aplicarea ulterioară și sigură a lucrării protetice . Acest tip de tratament are o serie de beneficii, precum:

 • formă sigură de inlocuire a dintelui absent (implantul dentar)
 • prevenția pierderii osoase și, implicit, a tuturor funcțiilor din sfera oro-facială
 • întreținute corespunzător, acestea pot reprezenta tratamente cu durată de succes nelimitată

Tipuri de implanturi dentare

Implant imediat -Implant inserat imediat după extragerea dintelui și încărcarea acestuia cu o coroniță provizorie, în aceeasi zi. Atunci când situația clinică permite, este recomandat atât pentru zona dinților din față, cât și a celor din spate.
Implantul clasic – Zona implantului este lăsată să se vindece 2-6 luni de la inserarea implantului protetic.
Fast & Fixed – sistemele All-on-four/ All-on-six.  Această procedură se adresează în cazul lipsei unui dinte cât și în cazul lipsei tuturor dinților. Constă in reabilitarea intregii arcade dentare și aplicarea unor lucrări provizorii în perioada imediat următoare inserării implanturilor.

Implant dentar Megagen

Ce este implantul dentar Megagen?

Implantul dentar reprezintă soluția optimă de inlocuirea unui dinte, si poate fii efectuatclasic efectuat în două etape, sau modern cu încărcare imediată – conceptul One Day Implant.

Megagen ofera soluții pentru înlocuirea oricărui dinte absent atât la maxilar cât și la mandibulă, fiind suficient de rezistent pentru zona molarilor dar în același timp oferind rezultate estetice foarte bune în zona frontală:

Design-ul sau respectă cele mai înalte standarde de calitate existente la ora actuală în implantologie; este confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioară; prezintă o spiră ce menajează substratul osos- intervenția chirurgicală fiind, astfel, minim invazivă.

Implant dentar Blue Diamond

Megagen – Blue Diamond: Un Nou Standard în Implantologie

Blue Diamond, cel mai nou membru al familiei AnyRidge, marchează un nou capitol în evoluția implantologiei dentare.

Din momentul în care a fost introdus pe piață, AnyRidge a devenit rapid o alegere preferată pentru numeroși specialiști datorită performanțelor sale superioare.

 

Cu toate acestea, pentru a răspunde nevoilor celor care au fost reticenți în a adopta această nouă tehnologie, Megagen a extins familia AnyRidge prin introducerea implantului Blue Diamond.

 

Acest implant reprezintă nu doar un standard superior în implantologie, dar aduce și numeroase beneficii, atât pentru pacienți cât și pentru medici:

 

 1. Performanță Mecanică și Biologică Remarcabilă: Construit din titan pur, Blue Diamond garantează stabilitate pe termen lung, rezolvând provocările actuale ale implantologiei.
 2. Design Estetic și Funcțional: Oferă pacienților o soluție rapidă și eficientă pentru dinți noi, cu aspect natural și funcționalitate maximă.
 3. Inovare în Conexiune: Conexiunea unică X-FIT asigură o stabilitate mecanică pe termen lung și o adaptare prosthetică excelentă, prevenind problemele de deconectare.
 4. Maximizarea Prezervării Osului Cortical: Designul avansat al implantului permite conservarea maximă a osului cortical, oferind astfel o linie gingivală estetică.

Implant dentar AnyRidge

XPEED® - Cel mai avansat tip de tratament de suprafață îmbogățit cu ioni de calciu

Cantitatea amplificată de ioni de calciu eliberați de pe suprafața Xpeed® și depunerea semnificativ crescută de apatită pe suprafața implanturilor AnyRidge induc osteointegrarea rapidă chiar și în cazul densităților osoase scăzute

Stabilitate inițială excelentă chiar și în cazul densităților osoase scăzute

Design unic - 3 diametre de core cu o gamă variată de dimensiuni ale spirei și un protocol chirurgical personalizat în funcție de densitatea osoasă

Conexiune conică internă tip Morse Taper de 5⁰ - „sudura la rece” a bonturilor protetice

Conexiunea conică internă de 5 grade elimină riscul de deșurubare a bontului protetic și scade semnificativ riscul de dezvoltare a periimplantitei.

Implant dentar Straumann Neodent®

Straumann Neodent® reprezintă unul dintre cele mai avansate și de încredere sisteme de implanturi dentare disponibile pe piață.

Implantul Straumann Neodent® este proiectat pentru a înlocui rădăcina unui dinte pierdut. Realizat din titan de înaltă calitate, acesta este introdus în maxilar și servește ca bază solidă pentru o coroană, un pod sau o proteză dentară. Procesul de integrare a implantului cu osul (osteointegrare) este favorizat de designul și materialul de top al implantului, asigurând o soluție stabilă și durabilă pentru înlocuirea dinților.

 

Beneficiile optării pentru un implant Straumann Neodent® includ:

 1. Estetică naturală: Înlocuirea dinților cu un aspect și o funcție naturală.
 2. Durabilitate: Cu îngrijire corespunzătoare, implanturile pot dura o viață întreagă.
 3. Prevenirea atrofiei osoase: Implanturile ajută la prevenirea pierderii osoase care se produce odată cu pierderea dinților.
 4. Confort și încredere: Uitați de disconfortul asociat cu protezele mobile sau riscul de alunecare sau cădere a acestora.

Discutați cu experții noștri

Call Now Button