Servicii

Ortodonție

Ortodontia este ramura stomatologiei care se ocupă cu alinierea arcadelor dentare, prevenierea și corectarea unei mușcături corecte.
Cand vine vorba de tratamentul pacientilor in crestere (copii intre 6-12 ani), se apeleaza in general la aparate mobile, cu scopul de a ghida cresterea osoasa . Aceasta forma de tratament, denumita ortopedie dento-faciala, este adesea urmata de tratamentul ortodontic fix, cu bracketsi, pentru alinierea dintilor.
Tratamentul ortodontic al adulților poate fi realizat cu diferite sisteme de bracketsi sau gutiere:

Sistemul de bracketsi clasici

Ceramici, metalici sau din safir
Aceste sisteme presupun menținerea arcului în bracket prin intermediul unor ligaturi (colorate, transparente) ce au rolul de activare a aparatului.

Pacientul este necesar să se prezinte la activarea aparatului la fiecare 3-4 săptămâni și să ia în calcul asigurarea unor mijloace suplimentare de igienă. Durata tratamentului este cuprinsă în general, între 1- 3 ani de zile.

Sistemul de bracketsi autoligaturanți Sistem Damon

Metalici sau safir

Restaurează SIMULTAN funcția și estetica într-o singură etapă de tratament! Rezultatele sunt imediate: extracția dintelui irecuperabil, aplicarea implantului și a coroanei provizorii imediat (sau în maxim 24 ore)

Sistemul de bracketsi linguali Incognito

Incognito este un sistem de bracketsi invizibili, colați pe interiorul dintilor.

Pentru a putea obține formă personalizată pentru fiecare dinte în parte, acești bracketsi sunt făcuți dintr-un aliaj cu aur, de unde și prețul de cost foarte ridicat. Biologia și estetica primează la acest sistem ortodontic. Poză incognito – ce o ai acuma la ortodontie

Sistemul Invisalign – gutiere

Invisalign îndreaptă dinţii folosind o serie de aliniatori detaşabili aproape invizibili, care sunt adaptaţi special la dinţii dumneavoastră. Pe măsură ce înlocuiţi fiecare aliniator odată la două săptămâni, dinţii dumneavoastră vor migra – puţin câte puţin, săptămână după săptămână, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată.


Confortabil, transparent şi detaşabil – sistemul Invisalign vă transformă zâmbetul fără a vă perturba viaţa. Aşa cum au descoperit deja peste 3 milioane de oameni din întreaga lume.

Discutați cu experții noștri

Call Now Button