Despre noi

Cum funcționează?

Cu o experiență de peste 20 de ani de activitate în domeniul Medicinei Dentare, Clinica Offident își îmbogățește serviciile și oferă pacienților săi o alternativă medicală modernă, confort, siguranță și precizie

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a informa și educa pacienții, de a le oferi planuri de tratament eficiente și precise pentru afecțiunile de care aceștia suferă.
Fiecare tratament efectuat în clinica noastră are scopul final de a reda, alături de sănătatea ta dentară, un zâmbet natural și atrăgător. Echipamentele utilizate sunt de ultimă generație, completate de Lasere dentare și tratamente sub Microscop.
Te invităm cu multă căldură și profesionalism la o consultație!
Zâmbetul tău, prioritatea Offident!

Ce îți oferim?

Echipa Offident

Offident susține performanța! Reprezentăm o echipă unită, entuziastă, compusă din specialiști pentru fecare ramură a stomatologiei moderne. În plus, membrii echipei noastre participă constant la cursuri de educație continuă, atât în țară cât și în străinatate, astfel încât să vă poată oferi cele mai noi tehnici de tratament.

Dr. Ada Delean

 • 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜 si 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐫 al clinicii Offident medic primar în Stomatologie Generală, medic specialist endodont și medic practician cu o experiență de peste 20 de ani.
 • Pasiunea ei profesională se reflectată în cele 7 cărți de specialitate scrise și în dedicarea față de fiecare pacient în parte.
 • Când alegi să fii medic, alegi să fii responsabil de sănătatea celor din jur și alegi să fii îndrumător pentru pacienții care se lasă în grija mâinilor tale. Dna 𝑫𝒓. 𝑨𝒅𝒂 𝑫𝒆𝒍𝒆𝒂𝒏 este cea care îți redă zâmbetul pe buze și nu orice zâmbet, ci un zâmbet sănătos! Iar noi, colegii ei, avem zilnic ceva de învățat de la ea și nu putem fi decât mândri că facem parte din aceeași echipă

Dr. Flavia Moldovan

 • 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜 si 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐫 al Clinicii Offident, Flavia este cea care ne transmite zilnic o energie fantastică, asta în primul rând datorită zâmbetului ei molipsitor.
 • De asemenea, tot ea este cea care se asigură de confortul tău incontestabil în cadrul clinicii noastre, construind o echipă de medici excepționali.
 • 𝐀𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭𝐚̆ 𝐚 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2013, Flavia a urmat apoi numeroase cursuri de specializare, atât în țară, cât și în străinătate, toate acestea pentru a aduna o vastă experiență profesională în domeniul Esteticii dentare, Proteticii Dentare, Implantologiei și a Tratamentelor cu Laser.

Dr. Ioana Camelia Pop

 • Dr. Pop Camelia a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2012, specializându-se prin participarea la diferite cursuri, atât în țară, cât și în străinătate.
 • Experiența cursurilor și programelor de studii urmate, se vede în rezultatele fiecărui client care ne trece pragul.

Dr. Csaba Toth

 • Este un medic dedicat și un coleg atât de implicat, încât putem învăța zilnic ceva de la el.
 • Bucuria lui este să vadă oamenii zâmbind.
 •  Sursa zâmbetului său provine mereu de la rezultatele satisfăcătoare ale pacienților.
 • Entuziasmul său se naște din dorința de a progresa zi de zi într-o echipă minunată.

Dr. Alexandrina Muntean

 • Este mereu cu zâmbetul pe buze pentru că a înțeles că zâmbetul este cel mai molipsitor lucru din lumea aceasta.
 • Dedicată, cu o energie bună și mereu veselă, Alexandrina este dornică să vă întindă oricând o mână de ajutor și să vă poată transmită și vouă energia și zâmbetul ei minunat. Ne bucurăm că face parte din echipa noastră!

Dr. Elena Donisan 

 • Este omul ale cărui cunoștințe sunt frecvent actualizate, asta pentru că iubește să descopere lucruri noi și acceptă bucuroasă provocările pentru că-și dorește să devină o versiune a ei tot mai bună și asta de la o zi la alta.
 • Își dorește să crească alături de noi, iar noi ne bucurăm să o avem în echipă.
 • Făcând excepție de la abilitățile ei clinice: răbdare, atenție la detalii, precum și alte calități, Elenei îi place să-i asigure fiecărui pacient confortul de care are nevoie, iar asta e un MUST HAVE când vine vorba de stomatologie.

Dr. Andrada Voina

 • Cu o experiență profesională de peste 10 ani și cu o serie de articole științifice publicate în jurnalele medicale de prestigiu, Andrada tratează fiecare client cu delicatețe, cu o atenție maximă și nu lasă să-i scape niciun detaliu neobservat.
 • Este acea persoana pe care ți-o dorești în echipă, iar noi suntem cu adevărat bucuroși că face parte din echipa noastră Offident.
WhatsApp Image 2021-07-14 at 09.14.16

Dr. Soanca Andrada

173e967c-7c95-4d86-87ed-cd7929602b9d

Dr. Maria Yacoub

Sunt un medic deschis, cu atitudine empatica si prietenoasa. Implicata in nevoile pacientilor, caut a ma dezvolta continuu, in sfera de interes profesional, prin participarea la cursuri si congrese, pentru un management cat mai bun al bolii parodontale si a complicatiilor aduse de aceasta.

Miruna Ungureanu

Asistent Medical

Raluca Moldovan

Asistent Medical

Roxana Racasan

Asistent Medical

Gabriela Termure

Asistent Medical

Elena Cotiga

 • Va intampina mereu cu zambetul pe buze, dinamica, comunicativa si cu spirit profesionist pe postul de receptionera Offident!
 • Alaturi de intreaga echipa a Clinicii Stomatologice Offident, Elena reuseste de fiecare data să întregească eforturile noastre de a vindeca problemele oricarui pacient care ne trece pragul.

Discutați cu experții noștri

Call Now Button